Individuele Rondreizen Costa Rica

Wij helpen je graag met het plannen van je rondreis

Ik ben Kees Voogd, geboren en getogen in ‘s- Gravenzande, Nederland en ben alweer meer dan 16 jaar actief als reisagent voor individuele rondreizen Costa Rica. Ik heb samen met mijn vrouw een klein hotel in Costa Rica, dit hotel is ook lid van de vereniging Holland Hotels Costa Rica. Daarnaast verzorg ik met veel plezier de individuele rondreizen voor de vereniging.

Sinds kort doe ik dat samen met Elma Velgersdijk. Zij is ook geboren en getogen in Nederland, maar was 15 jaar woonachtig in Curaçao alvorens ze in 2019 de overstap maakte naar Costa Rica. Ook Elma is met haar hotel lid van de vereniging Holland Hotels Costa Rica.

Zowel voor als tijdens de reis ben ik (Kees) je primaire contactpersoon, maar Elma staat klaar als back-up.

Bekijk onze voorbeeldrondreizen onderaan deze pagina!

 

Reisagent Kees voor de Individuele Rondreizen Costa Rica
Reisagent Elma voor de prive rondreizen Costa Rica

Tijdens de Rondreis

Voorafgaande de reis krijg je een duidelijk overzicht van de route voorzien van alle informatie die je nodig hebt. Maar ook tijdens de reis sta je er niet alleen voor; je kunt bij Kees terecht voor vragen en advies.

Reviews

We zijn onlangs begonnen met het opbouwen van reviews via het onafhankelijke platform Trustpilot.

 

 

Prijzen, Restitutie & Garantie

Reissom

Wij maken een individuele rondreis op maat voor je. Als na overleg alle wensen duidelijk zijn en de rondreis is samengesteld krijg je een offerte toegestuurd. De offerte omvat de kosten voor alle overnachtingen inclusief BTW. Het ontbijt is in bijna alle gevallen inbegrepen, maar andere maaltijden en activiteiten & excursies zijn niet inbegrepen. Bekijk onze voorbeeldrondreizen – die je via deze pagina kunt selecteren – voor een prijsindicatie.

Betaling & Restitutie

Je betaalt tenminste 45 dagen voor aankomst in Costa Rica; waarna er tot 30 dagen voor aankomst restitutie mogelijk is; wel na aftrek van de door onze organisatie gemaakte kosten (met een minimum van U$150). Vanaf 30 dagen voor aankomst in Costa Rica is restitutie niet meer mogelijk.

Garantie

Holland Hotels Costa Rica is geen bedrijf en heeft geen personeel in dienst (en kan dus als zodanig niet in financiële problemen komen). Holland Hotels Costa Rica bestaat uit een groep zelfstandig opererende hotels en Bed & Breakfasts. Als een van de leden van Holland Hotels Costa Rica plotseling niet aan de verplichtingen kan voldoen, dan zullen de overige aangesloten leden van Holland Hotels Costa Rica voor een andere passende oplossing zorgen.
Deze garantie geldt niet voor boekingen bij hotels die niet zijn aangesloten bij de Holland Hotels Costa Rica (sporadisch – meestal op verzoek van de klant – worden er hotels gebruikt die geen lid zijn).

De volledige Voorwaarden

Binnenkort beschikbaar

Een individuele
rondreis op maat

Mijn werkwijze is erop gericht een privérondreis samen te stellen op basis van de wensen van de reiziger. Om te beginnen heb ik dus eerst wat meer informatie nodig; dit kan via email, een whatsapp conversatie of via whatsapp bellen, net wat je voorkeur heeft. Ook kun je enkele voorbeeldreizen vinden op deze pagina. Deze voorbeeld rondreizen kun je gebruiken voor inspiratie en wellicht kunnen we er eentje gebruiken als basis voor jouw individuele rondreis door Costa Rica. In het geval je al meer exact weet wat je wilt kun je ook het uitgebreide formulier invullen (binnenkort beschikbaar).

Holland Hotels Costa Rica heeft leden in de buurt van bijna alle populaire bestemming. Echter, mocht je ergens heen willen waar geen Holland Hotel aanwezig is, dan regel ik evengoed een uitstekend hotel voor je.

Rondreis Aanvragen

1 + 3 =

Voorbeelden van Individuele Rondreizen Costa Rica

Rondreis Costa Rica Basic

22d, vanaf 1648,- (2p)

Costa Rica rondreis; Basic

Geen overdreven luxe, maar wel goede hotels tegen een mooie prijs. Hoogtepunten: Rincon de la Vieja, Monteverde en Manuel Antonio.

Aantrekkelijke prijs

Kleinschalige B&B's / hotels

s

Aan te passen zoals jij wilt!

Populair!
Rondreis Costa Rica met kinderen

21d, vanaf $2384,- (4p)

Met kinderen tot 12 jaar

Een mooie voorbeeldreis voor met de kleintjes. Ze zullen zich niet vervelen, terwijl de ouders ook een mooie relaxte reis beleven.

Actieve & leerzame activiteiten

Hotels met zwembad

s

Aan te passen zoals jij wilt!

Individuele rondreis Costa Rica; Rust & Natuur

22d, vanaf $2499,- (2p)

Rondreis; Rust & Natuur

Veel natuur in een relaxt tempo, waarbij je toch beide kusten bezoekt. Hoogtepunten: Sarapiquí, Cahuita en Corcovado.

Voor de natuurliefhebber

Mooie accommodatie

s

Aan te passen zoals jij wilt!

highlights costa rica in luxe

21d, vanaf $3998,- (2p)

Highlights Costa Rica in Luxe

In stijlvolle hotels langs de mooiste plekken van Costa Rica, o.a.; Tortuguero, Puerto Viejo, Manuel Antonio en Rio Celeste.

Alle topattracties

Onze luxere hotels

s

Aan te passen zoals jij wilt!

Costa Rica rondreis met Jong en Oud

22d, vanaf $4666,- (6p)

Rondreis met Jong en Oud

Voor met verschillende leeftijden; een route langs activiteiten die je samen kunt doen; regenwoud, watervallen, vulkanen en strand.

Activiteiten voor alle leeftijden

Familiehotels

s

Aan te passen zoals jij wilt!

Populair!
3 weken Costa Rica voor 2

22d, vanaf $2828,- (2p)

3 weken Costa Rica voor 2

Huwelijksreis of er gewoon lekker samen op uit; dit is de reis van je dromen. Hoogtepunten: Puerto Viejo, Costa Ballena en Arenal.

Lekker met z'n tweetjes

Rustige hotels / B&B's

s

Aan te passen zoals jij wilt!