Holland Hotels
Costa Rica

De Holland Hotels Costa Rica Leden

Alle leden van Holland Hotels Costa Rica zijn zelfstandige bedrijven met hun eigen stijl en aanpak. Verreweg de meesten zijn kleine hotels met minder dan 15 kamers waardoor er vaak contact is met de eigenaren. De eigenaren vinden het dan ook leuk weer eens Nederlands te praten met hun gasten en hen te voorzien van reistips, wellicht zelfs wat echte ‘insiderstips’! Veel Holland Hotels bevinden zich wat meer van de gebaande wegen waar de natuur dichtbij is. Gezien de prachtige natuur van Costa Rica voor veel Holland Hotels leden de reden was naar Costa Rica te verhuizen, is het niet verwonderlijk dat er een bovengemiddelde aandacht is voor het behoud van flora & fauna; duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel.

holland hotels costa rica groepsfoto

Holland Hotels Boeken

Wij zijn een vereniging zonder winstoogmerk, het is ‘voor en door’ hotels. In bijna alle gebieden van Costa Rica is tegenwoordig wel een ‘Holland Hotel’ aanwezig, dus zoek degene uit die bij je reisroute en wensen past. De meeste Holland Hotels kun je nu (binnenkort) via deze website direct boeken; veilig en snel.

Individuele Rondreizen

Heb je liever hulp bij het plannen van je individuele rondreis door Costa Rica en vind je het ook prettig een contactpersoon te hebben tijdens je reis? Een van onze ervaren leden – Kees Voogd – is reisagent voor onze vereniging. Kijk naar onze voorbeeldrondreizen voor meer informatie. Met hulp van Kees boek je zonder zorgen en zal je genieten van je rondreis door Costa Rica.

De Vereniging
Holland Hotels Costa Rica

Holland Hotels Costa Rica is een vereniging welke in 2005 is opgericht door een kleine groep Nederlandssprekende hoteleigenaren uit Nederland en België. De autonome hotels werken via de vereniging samen op tal van vlakken. Naast marketing en gezamenlijke inkoop delen leden hun kennis en is er ook een sociale component. Inmiddels telt de vereniging 23 leden met hoteleigenaren afkomstig uit Nederland, België en Curaçao.

Wil jij ook lid worden? Stuur ons een bericht als je Nederlandstalig bent en een hotel in Costa Rica bezit.

  Aanmelden Lidmaatschap

  2 + 3 =

  Het Bestuur

  De vereniging wordt geleid door het bestuur die om de 2 jaar gekozen wordt.
  Het huidige bestuur bestaat uit:

  • Voorzitter:
   Margaret Jongejans (Villa Margarita)
  • Secretaris:
   Elma Hocks (Dushi Vida Country Inn)
  • Penningmeester:
   Lettika Dros (B&B Jardín de los Monos)
  • Algemeen lid:
   Hans Beunk (Uvita Bali Bosque retreat)
  • Algemeen lid:
   Kees Voogd (Monte Terras B&B)
  • Toezicht:
   Chris Vijselaar (Hotel Villas Río Mar)